Početna - IZDVOJENO - Iz Rijeke povoljno za London, Bruxelles i Stockholm
zračna luka rijeka
foto: wikipedia.org

Iz Rijeke povoljno za London, Bruxelles i Stockholm

Kako se približava sezona, a time i razdoblje kada se počinje letjeti na brojnim niskotarifnim poveznicama s našim odredištima, akcije zračnih prijevoznika zahvaćaju veći dio karata za letove na linijama za Hrvatsku. Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, tako trenutačno karte za poveznice s Hrvatskom prodaje već od 17,99 eura i to za čak osam linija, dok se za gotovo sve preostale linije karte mogu kupiti već od 22,99 ili manje eura. Ryanair je u Hrvatskoj prisutan u četiri grada – Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru.

Ryanairove linije za Rijeku u ljetnoj sezoni 2015. i trenutačno najniže cijene jednosmjernih karata:

Rijeka (Krk) Bruxelles Charleroi
28,99 (26) €
Rijeka (Krk) London Stansted
54,99 (52) €
Rijeka (Krk) Stockholm Skavsta
22,99 (19) €

Trenutačno je moguće kupiti karte za sedam poveznica sa zračnim lukama Pula i Rijeka (Krk), jednu za Osijek i 12 linija za Ryanairovu bazu u Zadru. Karte se mogu kupiti već od 24,99 ili manje eura za čak 17 linija, dok su samo tri skuplje: Rijeka – Bruxelles, Rijeka – London i Zadar – Dublin.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...