Početna - IZDVOJENO - Izložba kamelija, Opatija
web

Izložba kamelija, Opatija

Ovaj vikend se održava tradicionalna izložba ljubitelja kamelijakojom se obilježava 170 godina kamelije u Opatiji. Izložba se održava od 20.03.- 23.03.2015.  Art paviljonu „Juraj Šporer” u Opatiji.

Uz izložbu kamelija Uruge ljubitelja kamelija Iginio Scarpa bit će organiziran i prigodni program.

Svečano otvorenje glazbom će popratiti Mihalj Ivković na harmonici i članice ženske klape ”Kamelija”, a izložit će se slike biljaka i cvjetova članova i simpatizera udruge, te cvjetovi kamelija koje će posjetitelji moći ocjenjivati. Uz to, predstavit će se crteži učenika opatijske osnovne škole, uradci đaka Srednje umjetničke škole iz Rijeke, a dio programa bit će i izložba najbolje održavanih malih kamelijica iz Trevisa koje su u 2014. na poklon dobila djeca Opatije.

u sklopu izložbe organizrat će se prigodna prodaja suvenira, kušanje i prodaja čajeva camelia sinensis, a prezentirat će se i idejni projekt udruge – ”Kamelija 1845 – revitalizacija rasadnika u Parku Angiolina”. U subotu, 21. ožujka izložba će biti otvorena od 10 do 18 sati, a održat će se još niz programa – u 11 sati u parku Angiolina posadit će se donirane kamelije i upis donatora u Zlatnu knjigu kamelija.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...