Početna - NOVOSTI - Matjaž Kek: Imamo veliki respekt prema Osijeku
web

Matjaž Kek: Imamo veliki respekt prema Osijeku

Nogometaši Rijeke danas od 18:00 sati gostuju kod Osijeka u okviru 26. kola MAXtv Prve lige. Riječki nogometaši ove sezone u prvenstvu su dvaput pobijedili Osijek (1:0, 2:1), ali gostovanje u Gradskom vrtu uvijek je težak zadatak.

– Ivo Šušak je bio trener u Mariboru jedno vrijeme, radi se o treneru s pedigreom. Njegov stil je agresija i dupli blok, te brza transformacija. Vojnoviću je u ekipi pronašao jedno zanimljivo mjesto i podignuo je ostatak ekipe. Osijek je u posljednje dvije domaće utakmice izgledao dosta brzo. Imamo veliki respekt – rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Na raspolaganju za ovu utakmicu neće biti Anas Sharbini zbog tri žuta kartona.

– Ne mislim nešto bitno mijenjati u filozofiji igre. Uvijek želim da u završnicu uđemo s četiri, pet igrača i da je transformacija brza i kada imamo loptu i kada je izgubimo. Ako u tome uspiješ onda ekipa dobro izgleda – ustvrdio je Kek osvrnuvši se i na činjenicu da će osmero nogometaša Rijeke nakon Osijeka krenuti na okupljanje reprezentacija.

– Želio bih samo da igrači već sada ne počnu razmišljati o reprezentaciji koja je nagrada i čast za klub – zaključio je Matjaž Kek.

Iz igračke perspektive utakmicu je najavio Filip Bradarić.

– Osobno nemam ugodna iskustva iz utakmica u Osijeku. Sigurno će biti teška utakmica, oni su protivnik koji će s dosta agresije krenuti u susret. Na nama je da spustimo loptu na zemlju i prezentiramo svoju igru. Moramo ući maksimalno odgovorno – rekao je Filip Bradarić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...