Početna - IZDVOJENO - Jadrolinija uvodi ljetnu liniju od Rijeke do Dubrovnika
jadrolinija
web

Jadrolinija uvodi ljetnu liniju od Rijeke do Dubrovnika

Jadrolinijin brod “Liburnija” i ove će godine kroz turističku sezonu prevoziti putnike i vozila od Kvarnera do krajnjeg juga Hrvatske. Naime, Jadrolinija će uvrstiti dužobalnu liniju u red plovidbe za sezonu 2014. godine te se kreće s prodajom karata i pripremom “Liburnije” za plovidbu od Rijeke do Dubrovnika.

Linija će se, kao i proteklih godina, održavati od početka lipnja do kraja rujna i to dva puta tjedno s polaskom iz Rijeke ponedjeljkom i petkom odnosno iz Dubrovnika četvrtkom i nedjeljom.

Dužobalna linija zbog svoje tradicije i jedinstvenog ugođaja putovanja ima neosporni turistički značaj i prepoznatljiv je brend na tržištu emitivnih turističkih zemalja. Istovremeno, održavanje ove linije omogućit će kontinuitet plovidbe kako bi se zadržala morska povezanost sjevera i juga Hrvatske cjelovitom prometnom vezom ali i iskroak prema kojemu ova linija ima budućnost posebice u smjeru transformacije u novi turistički proizvod.

Održavanjem dužobalne linije osigurat će se puna zaposlenost i realizirati plan zapošljavanja Jadrolinije za sezonu 2014. godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...