Početna - IZDVOJENO - Jakna Ultijack nastala u riječkom Startup Inkubatoru dobila potporu Hrvatske mreže poslovnih anđela
jakna

Jakna Ultijack nastala u riječkom Startup Inkubatoru dobila potporu Hrvatske mreže poslovnih anđela

Višenamjenska jakna ULTIJACK razvijena u riječkom Startup inkubatoru, koja u sebi sadržava punjač za baterije, pripremu za slušalice, multifunkcionalne odjeljke te mnoštvo drugih inovativnih detalja postala je nova investicija Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE).

Naime, između Valinee Vinger kao vlasnice startupa ULTIJACK i Davorina Štetnera, predsjednika Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) potpisan je ugovor o investiciji vrijedan 20 tisuća eura.

Projekt je trenutno u fazi pripreme za crowfunding kampanju na Kickstarteru te je u izradi prototip C koji bi trebao predstavljati konačni model jakne.

Inače, ULTIJACK je pobjednik nedavnog Balkan Venture Foruma te najznačajnijeg strukovnog modnog događaja „Modni ormar“.

Projekt ULTIJACK je startao u Start up zajednici Rijeke prije nekoliko mjeseci s jednim članom tima s Tekstilno -tehnološkog fakulteta te se proširio na veći tim stručnjaka u marketingu, ekonomiji i developmentu s ciljem globalnog djelovanja.

Grad Rijeka otvorio je Startup inkubator u veljači 2013. godine s ciljem pružanja poduzetničke infrastrukture za razvoj njihovih poslovnih ideja.

Mladima je u Startupu osigurana besplatna mentorska i savjetodavnu pomoć. U inkubatoru im se kroz razdoblje od 6 mjeseci bez naknade pruža potpora u osmišljavanju i postavljanju poslovnih modela kojima se nude inovativni načini rješavanja problema, boljih ili povoljnijih od konkurencije. Stručna pomoć pri realizaciji vlastite ideje je osigurana od strane mentora te osobnim kontaktima sa stručnjacima iz gospodarskih subjekata ili sveučilišne zajednice.

Startup inkubator Rijeka trenutno polazi peta generacija korisnika.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...