Početna - IZDVOJENO - Jandroković: Milanović je nastupio prostački, očito je da će SDP voditi prljavu kampanju
jandrokovic
web

Jandroković: Milanović je nastupio prostački, očito je da će SDP voditi prljavu kampanju

Saborski zastupnik HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je u srijedu kako je očito da će SDP voditi prljavu kampanju u kojoj HDZ neće sudjelovati, a medijski nastup premijera Zorana Milanovića ocijenio je prostačkim.

“Nastup gospodina Milanovića ocijenio bih prostačkim. Ono nije način na koji bi trebao komunicirati hrvatski premijer i smatramo da Hrvatska zaslužuje puno kvalitetniju, pristojniju komunikaciju i pristojnijeg premijera. Očita je namjera da se političke protivnike uvuče u blato”, rekao je Jandroković novinarima u Hrvatskom saboru.

SDP će, uvjeren je Jandroković, voditi prljavu kampanju u kojoj njegova stranka neće sudjelovati.

Premijer Milanović nazvao je predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka političkom kukavicom, rekao da će biti agent stranih banaka kada se one budu žalile zbog rješenja za slučaj švicarskog franka, a zamjerio mu je i neznanje engleskog jezika.

Jandroković je novinarima komentirao i  potpisivanje koalicijskog sporazuma “Hrvatska raste” bez IDS-a, ustvrdivši kako u SDP-u vlada velika nervoza “što je i logično jer je IDS ključni partner u toj koaliciji”.

“IDS šalje još jednu poruku – da ne želi sudjelovati u promašenoj politici Milanovića i SDP-a, da ne prihvaćaju jučer predstavljen program i vjerojatno su svjesni da nema rezultata koje je najavljivao Plan 21”, poručio je Jandroković.

Najavio je i kako će HDZ vrlo skoro predstaviti svoj gospodarski program u kojem, kaže, imaju odgovor na zahtjevnu situaciju koju ostavlja aktualna vlada.+

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...