Početna - IZDVOJENO - Jandroković: Milanović temom oko datuma izbora želi stvoriti političko-pravni kaos
jandroković
web

Jandroković: Milanović temom oko datuma izbora želi stvoriti političko-pravni kaos

HDZ je premijera Milanovića još jednom pozvao da objavi datum raspuštanja Sabora kako bi predsjednica Kolinda Grabar Kitarović mogla raspisati izbore. Optužili su ga da temom oko datuma izbora u zemlji pokušava stvoriti političko-pravni kaos:

– Kruna te političko-pravne konfuzije koja se događa dogodila se po nama u srijedu kada je predsjednik Vlade i SDP-a pokušao skinuti odgovornost sa sebe vezano za datum održavanja izbora odnosno raspuštanje Sabora – rekao je HDZ-ov Gordan Jandroković na konferenciji za novinare.

Istaknuti HDZ-ovac komentirao je i Milanovićevo prozivanje Karamarka da “izađe iz mišje rupe u koju se sakrio” i citiranje pjesme grupe Haustor “Šejn” tj. njenog stiha”Izađi i bori se…”. Jandroković kaže da na takvoj razini HDZ ne želi komunicirati i dodaje:

– Sama poruka potpuno je promašena, Karamarko u zadnje tri i nešto godine je više puta obišao Hrvatsku, bio je s ljudima i na terenu, pa ta vrsta primjedbe nema smisla, pogotovo kad dolazi od čovjeka koji je pobjegao iz Knina i Sinja, koji se danas boji Vukovara pa zato pokušava ići ranije s izborima. Što se tiče citata pjesme Haustora, ima jedna pjesma iz ranije faze koja se zove “Treći svijet” pa bih Milanoviću preporučio da pogleda stihove te pjesme jer sam sasvim siguran da u to vrijeme nije pratio Haustor nego je vjerojatno slušao Nedu Ukraden – poručio je Jandroković.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...