Početna - GOSPODARSTVO - Javni poziv poduzetnicima

Javni poziv poduzetnicima

Program provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020., za razvoj malog gospodarstva u 2019. godini 

Primorsko-goranska županija objavila je JAVNI POZIV  poduzetnicima za dodjelu potpora male vrijednosti iz „Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020.“ za razvoj malog gospodarstva u 2019. godini s pripadajućim Uputama za prijavitelje.

Sredstva su namijenjena  mikro i malim subjektima malog gospodarstva sukladno važećem Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva poduzetnicima i to: d.o.o., j.d.o.o., obrti koji su u cijelosti u privatnom vlasništvu i koji spadaju u prihvatljive prijavitelje navedene u Javnom pozivu i Uputama za prijavitelje .

Odobravaju se   bespovratna sredstva

 do 30.000,00 kuna  za  sufinanciranje troškova Nabave opreme za proizvodne i uslužne djelatnosti za poduzetnike u sektoru malog gospodarstva MJERA 1.2.1.

 do 20.000,00 kuna  za sufinanciranje troškova  Pripreme dokumentacije u svrhu prijave investicijskog ulaganja na EU natječaj za sufinanciranje ulaganja MJERA 3.1.2.

Raspoloživa bespovratna sredstva za poduzetnike su u iznosu od 1.510.000,00 kuna.  

JAVNI POZIV 

Upute za prijavitelje mjera 3.1.2.

Upute za prijavitelje mjera  1.2.1.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...