Početna - KULTURA - Tarik Filipović u monokomediji Ćiro u hotelu Continental

Tarik Filipović u monokomediji Ćiro u hotelu Continental

Monokomedija o životu trenera svih trenera

Antonio Gabelić & Tarik Filipović: ĆIRO/ 28. 03. 2019. 19:30 h/ Hotel Continental Opatija

Spektakluk i Magic Act Show u kojima je Tarik Filipović sudjelovao kao autor i izvođač slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta. S preko 300 odigranih izvedbi koje je vidjela čitava regija, Tarik Filipović predstavlja novi autorski projekt – monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom Ćiro.

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija, o njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu da se ti važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici. Euforija je do vrhunca, stoga se tema ove monodrame nametnula sama. No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Što je Ćiro Blažević predstavljao za Tarika kroz njegovo sazrijevanje, kao čovjeka i kao strastvenog nogometnog navijača?
Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu.

Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Cijena ulaznice: 100 kn
Broj mjesta je ograničen a ulaznice se prodaju na recepciji hotela Gardenija (+385 51 295 015).

Ulaznica uključuje konzumaciju jednog pića prije ili poslije predstave u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta (bezalkoholno piće po želji, pivo ili vino kuće). Tijekom predstave nije dozvoljena konzumacija hrane i pića. S ulaznicom ostvarujete 10% popusta na ručak ili večeru u Osteriji da Ugo na dan predstave (iskoristivo od 28.03.-05.04.).

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatijac Marcel de Privitellio proglašen DJ-em godine

U kultnom zagrebačkom klubu Aquarius svečano je održana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za najbolja ostvarenja u 2019. godini. ...