Početna - IZDVOJENO - Javni poziv za nezaposlene osobe za prijavu na intervju i sudjelovanje u edukacijama
posao traženje
arhiva

Javni poziv za nezaposlene osobe za prijavu na intervju i sudjelovanje u edukacijama

U sklopu provedbe EU projekta INOVA – Inovativne inicijative za zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba Učilište Studium s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područni ured Vukovar, Diopter-otvoreno učilište iz Pule, Narodnim učilištem iz Rijeke i Adriatic Educatiom iz Splita poziva sve nezaposlene osobe na prijavu za intervju i sudjelovanje u slijedećim edukacijama: specijalist/ica za moderne trendove u kuharstvu,&specijalist/ica za poslove u baru i specijalist/ica za eno-gastro poslove.

 Edukacija je financirana od strane Europske unije i Učilišta Studium zajedno s partnerima, a osigurani su i troškovi prijevoza za polaznike kojima će po završetku biti dodijeljene potvrde o uspješnom završenim edukacijskim programima.
 
Na Javni poziv mogu se prijaviti  :
– nezaposlene osobe koje imaju završenu  srednju školu iz sektora ugostiteljstvo i turizam
– nezaposlene osobe koje imaju minimalno 1 sezonu radnog iskustva u navedenim poslovimaPočetak edukacije planiran je u ožujku 2016.

Programi obrazovanja izrađeni su  prema rezultatima istraživanja  u kojem su hoteli iskazali svoje potrebe  o stručnim kvalifikacijama, znanjima i vještinama zaposlenika. Cilj spomenutih programa obrazovanja je educirati i osposobiti polaznike u pripremi jela i pića, izradi dekoracija od voća i povrća, vještinama prezentiranja, odnosima s gostima, dodatna prodaja/upselling i upravljanje reklamacijama. Sastoje se od teorijskog i praktičnog dijela. Nakon odslušanog teorijskog dijela programa polaznici se upućuju  na praktičnu nastavu u hotele koji su suradnici na projektu: Hotel Andrija i Hotel Ivan (Solaris beach resort ),  Hotel Amfiteatar Pula , Hotel Lav Vukovar,  Hotel Dalmatino Vodice, Hotel & Restaurant Velanera Pula, Hotel Olympia Vodice i Hotel Atrium Split. Nakon završetka praktične nastave u hotelima za polaznike koji ostvare najbolje rezultate postoji mogućnost zaposlenja.

Projekt „Inova – Inovativne inicijative za zapošljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba“ sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, IPA IV Operativni program ”Razvoj ljudskih potencijala”, Grant shema ”Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja faza II”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 215.752,00 EUR uz sufinanciranje od strane Europske unije u iznosu od 199.980,52 EUR tj. do 92,69%od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova projekta.Trajanje projekta je od 20.siječnja 2015. do 19.rujna 2016.

Molimo nezaposlene da se prijave najkasnije do 15. veljače 2016, putem:
Tel: 091/2212-271, E-mail: zeljka.ljubicic@nar-uciliste.hr

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...