Početna - IZDVOJENO - Josipović nije znao objasniti zašto glasati za njega
web

Josipović nije znao objasniti zašto glasati za njega

U više od sat i pol vremena koliko je trajalo sinoćnje sučeljavanje predsjedničkih kandidata koji su u drugom krugu bitke za predsjedničku vlast bilo je zanimljivo i napeto. Kad se cijela situacija uzme u obzir možemo zaključiti da je Grabar Kitarović ostavila bolji i uvjerljiviji dojam od Josipovića. On je u nekoliko navrata pri odgovaranju propustio konkretno odgovoriti na pitanja i na taj način opet se udaljio od približavanja  svog predsjedničkog programa građanima i biračima.

Pri odgovaranju na postavljenja pitanja Josipović se pozivao na stvari koje su već učinjene i koje su već predložene što nije ostavilo baš neki dojam pogotovo zato jer su mnoga pitanja ostala potpuno bez odgovora. Neodgovorena pitanja se odnose na Josipovićeve promjene u vezi s nezaposlenošću i prezaduženosti, a on je jednostavno propustio priliku da približi gledateljima korake u vezi iniciranja promjena što se tiče spomenuta dva problema. Kandidatkinja Grabar Kitarović, s druge strane, konkretno je  izrazila nekoliko prijedloga , poput moratorija na ovrhe za ljude bez posla i opraštanje dugova umirovljenicima.

Iako u ovom drugom krugu imamo sužen izbor na dva kandidata vjerujemo da nije baš jednostavno odlučiti. Pred nama je tjedan u kojem ćemo to ipak morati učiniti i odlučiti se kome ćemo dati svoj glas 11. siječnja.
Završna riječ kandidata

Kolinda Grabar Kitarović

Izađite na izbore, ne biramo samo kandidata, nedjelja je dan kad biramo pravac, smjer u kojemu će ići Hrvatska. 90 posto građana misli da idemo u krivome smjeru, ako ste zadovoljni sadašnjim, podržite sadašnje stanje.

Ako želite zaokret, socijalno snažnu i europski integriranu Hrvatsku, molim vas da mi poklonite povjerenje.

Ivo Josipović

Pred nama su važni izbori, odluka o tome kakav će biti naš zajednički život u sljedećih pet godina. Oni koji su stvorili ove probleme ne mogu biti njihovo rješenje. Pred nama su važne reforme, želim uspjeh našim građanima, želim biranje zastupnika imenom i prezimenom, da dužnosnici bolje obavljaju svoj posao.

Obranit ćemo demokratsku Hrvatsku, Hrvatska će biti uspješna zemlja. Izađite i odaberite program koji nudi reforme kakve se nitko nije usudio ponuditi. 11. siječnja su izbori, dođite i glasajte za pravi put.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...