Početna - IZDVOJENO - Jučer devet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene
policija-rotirka
ilustracija

Jučer devet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene

Na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske jučer je zabilježeno 140 prometnih prekršaja. Zabilježeno je 20 prekršaja prekoračenja brzine, zatim 16 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, pet prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i 99 drugih prometnih prekršaja.

Kada je riječ o prekoračenju brzine izdvajamo 76-godišnjeg državljanina Italije, koji je zaustavljen jučer u 10.40 sati dok je upravljao osobnim vozilom marke Audi, talijanskih registracijskih oznaka krećući se auto cestom A7 iz smjera Rijeke prema Rupi. Na mjestu gdje je ograničenje brzine od 110 km/h kretao se brzinom od 179 km/h te mu je zbog počinjenog prekršaja izdan prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 3.000 kuna.

Od ostalih događaja izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila sinoć oko 23.30 sati u Puntu na otoku Krku u kojoj je lakše ozlijeđen 41-godišnji vozač bicikla. Biciklom je upravljao pri koncentraciji alkohola od 1,71 g/kg te je nakon prelaska preko tzv. ležećeg policajca zajedno s biciklom pao na kolnik.

Inače, jučer je bilo devet prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a dvije su lakše ozlijeđene.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...