Početna - IZDVOJENO - Jučer započelo “Cvjetno proljeće-sajam cvijeća i uređenja”, Rijeka
Cvjetno proljece 3
web

Jučer započelo “Cvjetno proljeće-sajam cvijeća i uređenja”, Rijeka

Tradicionalna, 9. po redu, cvjetna manifestacija „Cvjetno proljeće“ – sajam cvijeća i uređenja, održava se od 13. do 17. svibnja 2015. godine na mostu kod hotela Kontinental.

 Manifestacija izložbenog, edukativnog, ekološkog i prodajnog karaktera i ove godine okuplja brojne proizvođače cvijeća, te ukrasnog, začinskog i aromatičnog bilja koji će nuditi cvjetne sadnice i razno cvijeće, kao i ostale proizvode vezane uz hortikulturu.

Posjetitelji na sajmu mogu kupiti dekoracije za vrt i dom, unikatne dekorativne i uporabne predmete od prirodnih materijala, prigodnu literaturu i ljekovito bilje, a imat će i priliku saznati sve što ih zanima o uzgoju cvijeća, uvjetima i terminima presađivanja, prihrani, njezi i drugim specifičnostima.

Cvjetno proljeće manifestacija je koja uvelike doprinosi izgledu grada i obogaćuje percepciju cvjetnog uređivanja, podiže svijest o potrebi uljepšavanja okoliša. U manifestaciju su se osim proizvođača uključile i osnovne i srednje škole, vrtići, mjesni odbori te razne udruge, a sajam je posjetio i gradonačelnik Vojko Obersnel.Organizator ove manifestacije je Udruga Ideja Lux uz pokroviteljstvo Grada Rijeke i Turističke zajednice.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...