Početna - IZDVOJENO - Kad je žena kurva? Dodjite u HKD na Sušak i saznajte!
Kurva_028
web

Kad je žena kurva? Dodjite u HKD na Sušak i saznajte!

Riječka kazališna uspješnica, monodrama „Kurva“ prema tekstovima kolumni Vedrane Rudan u adaptaciji i režiji Zijaha Sokolovića te izvedbi dramske prvakinje riječkog HNK Ivana pl. Zajca Olivere Baljak vraća se na kazališni program, a bit će izvedena u HKD-u na Sušaku danas, 25. i 26. rujna s početkom u 19.30 sati.

Olivera Baljak u ovoj hit predstavi tumači lik žene koja se osvrće na svoj dotadašnji život, iskreno i bez straha, sa svojim zebnjama i problemima te svjesna prolaznosti vremena, želi učiniti iskorak.  Iskreno i šokantno,  tužno i smiješno, realno i bizarno, sve se to miješa u tekstu koji se bavi neuralgičnim točkama našeg društva.
Asistentica redatelja je Nataša Antulov, oblikovatelj svjetla Predrag Potočnjak, a suradnica za kostim Manuela Paladin Šabanović. Autor songa je Sandi Bratonja, suradnica za video Tamara Dugandžija, suradnica za ples i pokret Martina Hrlić Rogić i montažerka Ana Jurčić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije otuđio moped marke “Benelli”

Suradnjom policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog ...