Početna - IZDVOJENO - Samsungov 27-inčni zakrivljeni ekran
samsung
web

Samsungov 27-inčni zakrivljeni ekran

Riječ  je o prvom zakrivljenom modelu koji je dobio posebne certifikate za kvalitetu i performanse, a Samsung ga je otkrio u Južnoj Koreji. Posebnost ovog ekrana je i cijena od svega 450 američkih dolara, a Phil Gaut iz Samsunga UK je naveo da ovaj novitet pruža ‘istinski nezaboravno iskustvo’. Što se tehničkih karakteristika tiče, S27D590C donosi Full HD razlučivost (1.920 puta 1.080 piksela), 16:9 omjer stranica, odziv od ms, kontrastni omjer od 3000:1, integrirane zvučnike od 5W te osvjetljenje od 350cd/m2.

‘Naš novi 27-inčni zakrivljeni monitor gledanje filmova i igranje diže na sasvim novu razinu zbog jedinstvenog zakrivljenog zaslona i mnoštva zabavnih značajki, ali i nevjerojatne kvalitete prikaza te impresivnog elegantnog dizajna’, rekao je Seoggi Kim, viši potpredsjednik za Visual Display Business segment Samsung Electronicsa.

Ovaj računalni monitor donosi i poseban ‘Game Mode’, koji inteligentno otkriva izmjene u prikazu i prilagođava se tako da sadržaj bude što manje zamućen. Iako stiže uz elegantan stalak, S27D590C je opremljen i 100×100 VESA nosačima kako bi ga se montiralo bilo gdje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...