Početna - IZDVOJENO - Obilježavanje Dana policije i blagdana zaštitnika sv. Mihovila
policija
ilustracija

Obilježavanje Dana policije i blagdana zaštitnika sv. Mihovila

Hrvatska policija 29. rujna obilježava svoj dan i blagdan svoga zaštitnika sv. Mihovila. Slaveći ovaj dan sa zahvalnošću i ponosom prisjećamo se i svih koji su svojim životima pridonijeli stvaranju hrvatske države i hrvatske policije.

I ove godine Dan policije i blagdan sv. Mihovila bit će obilježen prigodnim događanjima prema slijedećem rasporedu:

24 .rujna – 10,00 sati – sveta misa u katedrali sv. Vida u Rijeci- od 10,00 do 13,00 sati dan otvorenih vrata u Delnicama (prezentacija  policijske opreme, tehnike i aktivnosti)

25. rujna – 10,00 sati 13,00 sati dan otvorenih vrata u Rijeci (prezentacija  policijske opreme, tehnike i aktivnosti)

26. rujna – 12,00 sati – svečana akademija u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja hrvatskog primorja

27. rujna – 9,00 sati – polaganje cvjetnog aranžmana na spomen obilježju ispred Policijske uprave primorsko-goranske- od 9,00 do 12,00 sati dan otvorenih vrata u Opatiji (prezentacija policijske opreme, tehnike i aktivnosti)

28. rujna – 8,00 do 12,00 sati akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Policijskom domu u Rijeci, u organizaciji Aktiva DDK ove Policijske uprave

 

Tijekom održavanja na dana otvorenih vrata svi građani će moći razgledati izloženu opremu i tehniku, razgovarati s policijskim službenicima te vidjeti neke od poslova policije. Kako bi što bolje upoznali rad policije pozivamo građane da posjete navedena događanja te zajedno s policijskim službenicima obilježe predstojeći Dan policije i blagdan sv. Mihovila.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...