Početna - IZDVOJENO - Kalmeta nasjeo na Jurkotićevu šalu!
foto: web

Kalmeta nasjeo na Jurkotićevu šalu!

Podsjetimo, prije nekoliko dana riječki komičar Davor Jurkotić, nazvao je gradonačelnika Zadra Božidara Kalemtu i predstavio se kao Branko Tokić, tajnik glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića. U razgovoru je tražio od Kalmete da Bajiću “sredi” apartman za vikend, ali i da Kalmeta ugosti Bajića u vlastitoj kući na roštilju kako bi “riješili stvari koje se trebaju riješiti”. Jurkotić je išao toliko daleko da je Kalmeti ostavio svoj “kontakt” broj, sada već svima poznati, a nepostojeći broj telefona 091 2222 i tri šestice.

Da cijela situacija bude još bolja, Kalmeta je izjavio kako je nakon razgovora s “Tokićem” pokušao nazvati taj broj telefona, no bio je nedostupan.
Naime, Kalmeta je u utorak zadarskim gradskim vijećnicima morao pravdati svoj razgovor s izmišljenim Tokićem, a to pitanje potegao je SDP-ov vijećnik Antun Novoselović.
Kalmeta je odgovorio kako nije nasjeo na šalu, prema njegovom mišljenju neslanu šalu, no nije se naljutio budući da se i sam, u više navrata, od srca nasmijao Jurkotićevim “forama”.

Video u kojemu Jurkotić zove Kalmetu pogledalo je više od 190.000 ljudi.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Crekvini se danas sade mlada stabla kestena

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac podijelio je vijest na svojoj službenoj Facebook stranici kako se danas sade mlada stabla kestena na ...