Početna - IZDVOJENO - Kalmeta nasjeo na Jurkotićevu šalu!
foto: web

Kalmeta nasjeo na Jurkotićevu šalu!

Podsjetimo, prije nekoliko dana riječki komičar Davor Jurkotić, nazvao je gradonačelnika Zadra Božidara Kalemtu i predstavio se kao Branko Tokić, tajnik glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića. U razgovoru je tražio od Kalmete da Bajiću “sredi” apartman za vikend, ali i da Kalmeta ugosti Bajića u vlastitoj kući na roštilju kako bi “riješili stvari koje se trebaju riješiti”. Jurkotić je išao toliko daleko da je Kalmeti ostavio svoj “kontakt” broj, sada već svima poznati, a nepostojeći broj telefona 091 2222 i tri šestice.

Da cijela situacija bude još bolja, Kalmeta je izjavio kako je nakon razgovora s “Tokićem” pokušao nazvati taj broj telefona, no bio je nedostupan.
Naime, Kalmeta je u utorak zadarskim gradskim vijećnicima morao pravdati svoj razgovor s izmišljenim Tokićem, a to pitanje potegao je SDP-ov vijećnik Antun Novoselović.
Kalmeta je odgovorio kako nije nasjeo na šalu, prema njegovom mišljenju neslanu šalu, no nije se naljutio budući da se i sam, u više navrata, od srca nasmijao Jurkotićevim “forama”.

Video u kojemu Jurkotić zove Kalmetu pogledalo je više od 190.000 ljudi.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...