Početna - GOSPODARSTVO - Kampus košta koliko i nogometno igralište
rijecki-kampus

Kampus košta koliko i nogometno igralište

rijecki-kampusRetrospektiva Sveučilišta u Rijeci i dodjela spomen-plaketa dio su programa svečane akademije kojom će danas biti proslavljena 40. obljetnica Sveučilišta u Rijeci i 380. obljetnica visokoškolskog obrazovanja u Rijeci.

Rektor riječkog sveučilišta Pero Lučin na svečanosti očekuje predsjednika Republike Ivu Josipovića, ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića i predsjednicu rektorskog zbora Hrvatske Vesnu Vrtiprah. Svečanost će u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku početi u 18 sati.

Uz svo poštovanje prema prošlosti, kada govori o budućnosti rektor Lučin ističe da bi riječko sveučilište trebalo postati središtem svih ekonomskih i društvenih procesa u regiji. Procesa na bolje, naravno. A promjene u društvu ne događaju se bez investicija. Kampus je projekt u koji se ponešto investiralo, ali s time nikako ne trebamo biti zadovoljni, pogotovo ako izgradnja cijelog kompleksa košta koliko i izgradnja jednog nogometnog stadiona, zaključio je Lučin.
Autor članka: Tanja Županović

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Tijekom prvih pet mjeseci 2021. godine na Kvarneru ostvareno više od 600.000 noćenja

Prema podacima sustava eVisitor na Kvarneru je u prvih pet mjeseci 2021. godine ostvareno više o 600.000 tisuća noćenja što ...