Početna - GOSPODARSTVO - U Opatiji organiziran 51. susret pravnika
Grand Hotel 4 opatijska cvijeta

U Opatiji organiziran 51. susret pravnika

Grand Hotel 4 opatijska cvijetaOd 15. do 17. svibnja 2013., Hrvatski savez udruga pravnika u gospodarstvu organizira savjetovanje u Grand hotelu 4 opatijska cvijeta. Održat će se trodnevni program u sklopu 51. susreta pravnika. Govora će biti o aktualnostima zakonodavstva i prakse, a voditelj programa je akademik Jakša Barbić.

15. svibnja, u srijedu, program započine u 9,30 sati, a završava u 13,15 sati. Govorit će se o novinama u uređenju koncesija, o vođenju poslova u društvima koja nemaju organe, o pravnom uređenju investicija u RH te o arbitražnim temama.

U četvrtak, 16. svibnja na rasporedu će biti aktualnosti ovrhe s posebnim naglaskom na nekretninama i novcu, o financijskim poslovanjima i predstečajnim nagodbama te o transakcijama uvjetovanih lošim kreditima banaka. Program će započeti u 9,00 sati i trajat će do 13,00 sati.

Posljednji dan, u petak, 17. svibnja, s početkom u 9,00 sati, govorit će se o fleksigurnosti radnih odnosa te o pravnoj stečevini EU i o novinama u uređenju parničnog postupka, a do 13,00 susret će se zaključiti.

Autor članka: Tanja Županović

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Otvoren HoReCa Adria sajam

HoReCa Adria, vodeći sajam za opremanje turističkih i ugostiteljskih objekata, održava se u Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ od 20. do ...