Početna - IZDVOJENO - Kaos na Poljudu
Foto: web

Kaos na Poljudu

Dok je u tijeku bila utakmica između Hajduka i Dinama, izvršni predsjednik Zdravko Mamić vodio je bitke u svečanoj loži.

Zdravko Mamić izazvao je incident na tribinama početkom drugog poluvremena, svađao se s gledateljima, bio je spreman i potući se, pa su na tribinu morali ući i pripadnici specijalne policije da smire situaciju. Na kraju se fizički sukobio i s Hajdukovom legendom 77-godišnjim Ivom Begom.

Mamić je bio u loži blizu gledateljima koji su mu sporadično dobacivali već uobičajene uvrede pa je, vraćajući se na svoje mjesto u loži na poluvremenu, uzvratio pokazavši neprimjerenu gestu. Prava je gužva nastala kad je Mamić skočio prosvjedovati zbog jednog starta na sredini terena. Gledatelji su mu počeli zviždati, a Mamić je ušao u verbalnu raspravu s jednim od uzvanika, Mijom Pašalićem, inače bliskim prijateljem Hajdukova predsjednika Marina Brbića.
Mamić je krenuo da će se fizički obračunati s Pašalićem, a ni ovaj nije ustuknuo pa bi vjerojatno došlo do toga da ih nisu smirili redari. Na tribinu je ušla i policija, spriječivši tako da gledatelji ‘provale’ do Mamića koji je i dalje prijetio i vikao.

Na kraju utakmice Mamić je krenuo tražiti izlaz preko svečane lože, tamo je prema njemu krenula legenda Hajduka Ivo Bego, a Mamić ga je odgurnuo pa je došlo i do fizičkog obračuna. Tako je izazvao bijes gledatelja koji su skoro provalili u ložu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...