Početna - IZDVOJENO - Karamarko: HDZ će prema Mostu ići s inicijativom za koju “smatra da je dobra i da bi u sadašnjem momentu bila rješenje”
karamarko tomislav hrt
foto: HRT

Karamarko: HDZ će prema Mostu ići s inicijativom za koju “smatra da je dobra i da bi u sadašnjem momentu bila rješenje”

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je da u utorak neće biti novih konzultacija s Mostom istaknuvši kako je stvaranje saborske većine “imperativ svih imperativa”.

“Danas ne, mi dogovaramo i vidjet ćemo kada ćemo ići”, kazao je Karamarko novinarima ispred središnjice HDZ-a upitan hoće li u utorak biti novih konzultacija s Mostom.

Rekao je da će HDZ prema Mostu ići s inicijativom za koju “smatra da je dobra i da bi u sadašnjem momentu bila rješenje”. O tome će, zajedno sa njim, odlučiti Predsjedništvo HDZ-a.

Karamarko je poručio da radi sve što može kako bi se rješila sadašnja situacija, kako bi se uštedjelo oko 120 milijuna kuna, koliko bi koštali novi izbori. “Stvaranje saborske većine sada je imperativ svih imperativa”, naglasio je.

Istaknuo je da se ne može složiti s teorijom Zorana Milanovića po kojoj bi on (Milanović) odugovlačio i figurirao kao tehnička Vlada. “Ne znam zašto on to sve skupa radi i mislim da je to kontraproduktivno za interese hrvatskih građana”, kazao je Karamarko.

Ponovio je kako bez stvaranja stabilne većine u Saboru ne ide ništa, a sve se mora rješavati u paketu. “Oni koji, kao Milanović, misle na pet minuta imenovati predsjednika Sabora – to su smješne priče i smicalice”, rekao je predsjednik HDZ-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...