Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Milanović kampanju pretvara u cirkus
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Karamarko: Milanović kampanju pretvara u cirkus

Domoljubna koalicija predvođena Tomislavom Karamarkom u ponedjeljak popodne je predstavila predizborni program svojim solinskim sljedbenicima. Ustaljenom retorikom Karamarko je prozvao Vladu za socijalnu neosjetljivost, srozavanje standarda građana, nezaposlenost, enormna zaduživanja te što nije povukla novac iz EU fondova. Optužio je SDP da kampanju pretvara u cirkus.

– Premijer na odlasku je već tjednima u panici, jer zna da će izgubiti. Žalosno ih je gledati kako na sve načine pokušavaju kupiti glasače – kazao je Karamarko. Nabrojao je više od pet točaka plana 21 i sve ih nazvao lažnim. Zapitao se Karamarko tko može glasati za političara koji je Domovinski rat nazvao građanskim, a Hrvatsku slučajnom državom. Prepuna dvorana skandirala mu je i pljeskala, usljed čega su pod tri strastvena HDZ-ovca pukle stolice.

– Pucaju stolci, a mi znamo kome će puknuti 8. studenog – snašao se Karamarko i izazvao još jači aplauz.

– Pokušavaju galamom zamagliti svoj narod, usput na sve načine kupiti glasove. Velika je to manipulacija kao što je bio i plan 21. Sad imamo priliku vidjeti da imaju novi plan koji je niknuo u 24 sata. Ja bi ga nazvao 21+ jer će i dalje nastaviti obmanjivati javnost – rekao je Karamarko kojeg smetaju ruganja Kukuriku koalicije s njihovim izbornim programom u kojeg su uložili dvije godine dok su oni svoj, kazao je Karamarko, radili tri dana i predstavili tri tjedna prije izbora. Iznio je procjene demografa kako će nas do 2050. godine biti 700 tisuća manje, a on želi da nas tada bude 5 milijuna.

 – Imaju za razne agencije, udruge i tko zna što, a za djecu nemaju. Mi ćemo imati i to već iduće godine. Mi osjećamo bol i radost našeg naroda, a oni to ne znaju i ne mogu. Naša pobjeda omogućit će im da na miru razmisle o svojim grijesima, a možda se i pokaju – zaključio je Karamarko govor u Solinu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...