Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Neću vas izdati, razočarati ni osramotiti jer ne trebam ništa
tomislav karamarko
web

Karamarko: Neću vas izdati, razočarati ni osramotiti jer ne trebam ništa

Pozivam na rat za svako radno mjesto, za svako neobrađeno polje, za svakog gospodarstvenika, za svakog iseljenog i u tom ćemo ratu pobijediti. Mnogi su narodi nestajali jer nisu imali državu, a mi imamo državu i opet nas je sve manje i manje. Hrvatsku je mogao stvoriti samo HDZ s Franjom Tuđmanom, a vratiti dostojanstvo također može samo HDZ. I zato smo izvrgnuti napadima, rekao je Tomislav Karamarko u Zadru na klauzuri HDZ-a za devetu izbornu jedinicu.

– Ovo je tzv. vlast koja misli da je jaka koliko ih limuzina crnih prati, tjelesnih čuvara, i kilometara koje prođu helikopterima i koliko su cinični prema svom narodu. Ova vlast nije znala prepoznati vlastiti narod. Ova vlast nas je u tri i pol godine zadužila za 100 milijardi kuna, trećinu ukupnog duga. Ovo je još jedna agresija kojoj smo izloženi. Oni pomažu samo krupni kapital. Uvozimo 70 posto hrane iako po potencijalima možemo hraniti dvije Hrvatske. Tako se gasi hrvatsko selo – poručio je Karamarko.

– Najrepresivniji aparat u Hrvatskoj se zove Porezna uprava koje treba pomagati svakom, a ministar financija prijeti hapšenjima. Prvo prijeti Milanović, pa ministar unutrašnjih poslova, sad i glavni za porez, pa sad čekam da i ministar kulture zaprijeti hapšenjem – rekao je.

– Njihov program je samo blaćenje i prijetnje hapšenjima jer nemaju program. Krenuli su prljavo, sad im je Pelješki most postao normalan, a govorili su da ga žele graditi luđaci iako je to most koji spaja Hrvatsku – dodao je.

Karamarko je u Zadru pokazao i HDZ-ov gospodarski program, te pojasnio zašto još vlada nije odredila datum izbora.

– Mi ne znamo kad su izbori, jer ova Vlada nakon 3,5 godine ne zna što bi pokazala narodu . Zbog toga je njima datum izbora i datum straha jer će tada otići s političke scene – poručio je Karamarko.  Dodao je kako je Hrvatska dosegnula svoje dno, te da je pogibelj možda i veća nego devedesetih kada se ginulo i branila se domovina. To je potkrijepio brojem nezaposlenih i blokiranih, te masovnim egzodusom Hrvata. Rekao je kako ga ne zanima vlast nego služenje svome narodu, dok je vladajuću koaliciju prozvao da baulja kao duh ne propoznajući potrebe svoga naroda.

Karamarko je poručio da će na izborima uvjerljivo pobijediti te da nikad neće izdati, razočarati i osramotiti hrvatske građane jer, kako je rekao, mu ne treba ništa.

Ove ćemo na izborima pomesti da se nikad neće oporaviti – zaključio je Karamarko,a prenosi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...