Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Ono jučer je bio pokušaj bombaškog napada u Saboru
karamarko hdz
foto: HDZ

Karamarko: Ono jučer je bio pokušaj bombaškog napada u Saboru

Tomislav Karamarko rekao je u petak ujutro kako će se odazvati pozivu MOST-a na zajednički sastanak s njima i SDP-om, ali kako ne vidi smisao u tome jer je on svoj stav o tripartitnoj vladi već rekao.

Kaže i kako će ‘hodati po trepavicama’ za dobrobit Hrvatske, ali da ga netko mora uvjeriti kako je sve oko čega će se na stanku govoriti – izvedivo.

Vrlo slikovit bio je i komentirajući neuspjelo konstituiranje Sabora nazvavši događaje u četvrtak pokušajem bombaškog napada u Saboru’. ”Ono jučer je bio bombaški prepad na Sabor, tako da je Leko u maniri jednog malog službenika pokušao odraditi tu sjednicu. Tako da su oni predložili gospodina Podolnjaka, njega doveli u neugodnu situaciju. Na onom listu nema niti podrske Mosta, jako čudno’, kaže Karamarko.

A tko jekriv za jučerašnji neuspjeh Sabora? ‘Na to nismo mogli pristati jer imamo i mi našeg kandidata i nismo mogli sudjelovati u toj farsi. Tko je krivac? Zoran Milanović, Leko i ostali koji su to izrežirali’, dodaje šef HDZ-a.

Dodaje i kako HDZ ima svog kandidata, ali da će još vidjeti hoće li ga predložiti sljedeći put ustvrdivši kako HDZ ima više od 60 potpisa saborskih zastupnika.

Na sastanku s Božom Petrovom, zakazanom za petak poslijepodne, pokušat će riješiti ovu, kako ju je nazvao, trakavicu. ‘Ja mislim da ova, oprostite mi na izrazu trakavica ne moze dugo trajati, ili novi izbori ili dogovor. Mislim da građani ovo sve lošije i lošije podnose’, rekao je Karamarko.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...