Početna - IZDVOJENO - Karamarko: “Počinjemo drugi Domovinski rat za Hrvatsku!”
tomislav karamarko
web

Karamarko: “Počinjemo drugi Domovinski rat za Hrvatsku!”

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na skupu mladeži stranke kazao je da je uvjeren u pobjedu na izborima, ali je pozvao i na novi Domovinski rat. Govor koji je bio pun nacionalnog zanosa kazao je kako je Franjo Tuđman volio Hrvatsku i HDZ i kako je nakon njega stranka dva puta bila na koljenima.

– Kandidirao sam se za predsjednika HDZ-a jer sam osjetio tu detuđmanizaciju. Kad sam došao kao predsjednik HDZ-a nisam našao niti jednu sliku. Evo moj tajnik Milijan Brkić dugogodišnji prijatelj, je svjedok pitao sam ga: Vaso šta je? Nabavili smo slike i Tuđmana i pape! Nemamo luku, nemamo vez gdje ćemo vezat nacionalni brodić – samo je Tuđman! To ne može bit niti Ante Pavelić niti Josip Broz Tito – rekao je Karamarko.

– Počeli su fingirati domoljublje, ta im gluma teško pada! Tuđmana, branitelje i Domovinski rat zaštitit ćemo Ustavom. Nećemo dopustiti da nam djeca iz škola izlaze s nedoumicama – najavio je.

– Počinjemo drugi Domovinski rat za Hrvatsku! Danas je devastirana! Ali pluća naroda, HDZ najbolje artikulira. Zemlja je na koljenima! Za ovu Vladu ne znači iseljavanje mladih ljudi, blokirani kojima je vlastita država maćeha, nezaposleni – kaže putujući premijer da pada broj nezaposlenih pa valjda je bitno što je sa zaposlenima! Kažu da imaju rast BDP-a. Netko vas baci u bunar devet metara pa baš nakon tri godine povuče za tri metra i to smatraju svojim uspjehom. Naš program će stvarati jaki srednji sloj – najavio je Karamarko mladima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...