Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Vlada je inzistirala na paradi jer želi neutralizirati Knin
karamarko opatija
web

Karamarko: Vlada je inzistirala na paradi jer želi neutralizirati Knin

Motiv je bio neutralizirati Knin, spoj naroda i branitelja, predsjednika Franje Tuđmana i oduševljenje naroda proslavom, rekao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko u ponedjeljak u Opatiji. Tako je iznio svoje mišljenje o činjenici da će se obljetnica Oluje ove godine slaviti dva dana, prvo u Zagrebu, a onda u Kninu. Dodao je da saveznici zbog pritiska Srbije ne dolaze na mimohod jer  “sposobna diplomacija” nije to bila kadra pripremiti.

– Priču o zločinačkom pothvatu demontirao je Haag,  Haag je rekao da je na Hrvatsku izvršena agresija, da je bila koordinirana iz Srbije i od Srbije, saveznicima i našim susjedima u Srbiji to je trebalo objasniti, ali to nitko nije učinio – rekao je Karamarko, piše Večernji list.

– Za one koji su sanjali veliku Srbiju to je tužan dan. Mi želimo dobre odnose sa Srbijom, ali se sa činjenicama moraju suočiti i shvatiti da se politički odnosi ne mogu voditi na  mitovima – rekao je Karamarko. Dodao je da je proslava Oluje dan ponosa jer je tada oslobođena domovina i slomljena kralježnica ideji velike Srbije te je pozvao Vladu da bude u Kninu na proslavi 20. obljetnice Oluje s narodom i braniteljima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...