Početna - IZDVOJENO - Karamarko: Zadovoljit ćemo stranački interes i pronaći najbolje ljude
karamarko izjava četvrtak 2
foto: HDZ

Karamarko: Zadovoljit ćemo stranački interes i pronaći najbolje ljude

Facebook je postao redovno glasilo šefa HDZ-a i Domoljubne koalicije Tomislava Karamarka, a njegova najnovija objava odgovor je na dosadašnje komentare o odnosima moći u budućoj Vladi na čelu s Tihomirom Oreškovićem.

HDZ i njegov predsjednik Tomislav Karamarko već su u više navrata isticali da imaju i više nego dovoljno stručnih stranačkih kadrova za popunjavanje ministarskih i dužnosničkih mjesta, a šef HDZ-a novom objavom naFacebooku još jednom ističe kako će spojiti dvije stvari – pronaći najbolje ljude za rad u novoj Vladi i pritom zadovoljiti interese svoje stranke.

Evo što je napisao.

“[ZADOVOLJIT ĆEMO STRANAČKI INTERES I PRONAĆI NAJBOLJE LJUDE] Jako sam zadovoljan suradnjom s mandatarom Oreškovićem i tijekom pregovora s partnerima iz Mosta. Svi smo složni oko toga da moramo pronaći najbolje i najkvalitetnije osobe za ministarska mjesta u Vladi. Uporište za optimizam jest kompromis na koji smo svi spremni. U ovakvim pregovorima uvijek je prisutan stranački interesi i mi ga nastojimo u što većoj mjeri i ostvariti, ali ako postoji osoba bez stranačke iskaznice koja ima bolji životopis, koja ima bolje prethodne rezultate i spremna je provoditi program Vlade, nećemo praviti prepreke za angažman nekog takvog”, poručio je Karamarko na Facebooku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...