Početna - IZDVOJENO - Kastafsko kulturno leto – izložba
Kastafsko kulturno leto

Kastafsko kulturno leto – izložba

U utorak 18.06. u Galeriji sv. Trojice s početkom u 20 sati u sklopu izložbenog programa 22. Kastafskog kulturnog leta održat će se otvorenje izložbe „Ženski autoportreti – upisivanje tijela“, autorica Marije Koruga, Monike Meglić te Melinde Šefčić.  U narednim redovima možete pročitati ponešto o svakoj autorici koja će svoje radove izlagati u sklopu ove zanmljive izložbe:Marija Koruga rođena je 1988. godine u Zagrebu.

Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisuje Akademiju likovnih umjetnosti gdje magistrira 2012. godine u klasi prof. Zlatka Kauzlarića Atača.Monika Meglić rođena je 1987. godine u Zagrebu. 2005. godine završava Školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu te se iste godine upisuje na Akademiju likovnih umjetnosti. 2009. godine stječe diplomu prvostupnice slikarstva te konačno magistrira 2010. u klasi profesora Duje Jurića. Sudjeluje u realizaciji mnogobrojnih likovnih projekata na području mozaika i vitraja. Od 2011. godine članica je HDLU-a.
Kastafsko kulturno leto

Melinda Šefčić rođena je u Subotici 1986. godine, gdje završava osnovnu i srednju školu. 2006. godine upisuje Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu, slikarski odsjek. 2010. godine s odličnim uspjehom završava preddiplomski studij Slikarstva, u klasi profesora Dalibora Jelavića. 2012. godine diplomirala je na diplomskom studiju Slikarstva u klasi profesora Zoltana Novaka, 2012./2013. godine upisuje Doktorski studij slikarstva na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu pod vodstvom mentora profesora Zlatka Kauzlarića. Od 2011. članica je HDLU

Svi posjetitelji su dobrodošli na ovu zanimljivu izložbu, a još će draže biti doći i uživati jer je za svih ulaz  slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...