Početna - IZDVOJENO - Zoran Predin nastupio sinoć na Maloj ljetnoj pozornici
ljetna opatija

Zoran Predin nastupio sinoć na Maloj ljetnoj pozornici

Sinoć je u Opatiji na Maloj ljetnoj pozornici nastupio poznati slovenski šarmer Zoran Predin. Uz koncert je promovirao knjigu “Druga žena u Haremu” koja sadrži zbirku anegdota, dnevika i putopisa, 22 priče na 208 stranica u kojma autor opisuje raznolike događaje iz svog života. Knjiga je puna crnog humora i provokativnih situacija.  Knjigu je posvetio svome prijatelju, povjesničaru umjetnosti i rock-kritičaru Darku Glavanu. Dakle kroz knjigu ponudio nam je presjek svoje bogate glazbene karijere. Naime, u svojoj umjetničkoj karijeri objavio je 32 autorska albuma i tri zbirke poezije. Skladao je glazbu za filmove i kazalište, iskušao se u raznim glazbenim stilovima, a kaže da najbolje tek slijedi.

Nakon ove poslastice na liburnijskoj rivijeri, očekuje nas još pregršt kvalitetnih događanja u sklopu programa Ljetne pozornice a mi se nadamo da je Zoran Predin i dalje jedan od omiljenih gostiju Opatije, te se nadamo skorašnjem ponovnom susretu.

ljetna opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...