Početna - IZDVOJENO - Kastav u “EUROPE GOES LOCAL”

Kastav u “EUROPE GOES LOCAL”

Grad Kastav je u velikoj konkurenciji izabran među 18 gradova u projekt strateškog partnerstva „Europe goes local“, Agencije za mobilnost i programe EU.

Riječ je o velikom međunarodnom projektu s ciljem poboljšanja kvalitete rada s mladima, a Kastav je tu odličan primjer koji je Savjet mladih imao i prije zakonske obveze. Predsjednik kastavskog Savjeta mladih u dva je mandata bio i gradonačelnik Matej Mostarac koji je jedan od rijetkih hrvatskih čelnika s iskustvom rada u Savjetu mladih i potom na čelu jedinice lokalne samouprave.

Grad Kastav i ostalih 17 izabranih gradova i općina sada ima priliku stručnog usavršavanja u području rada s mladima, te mogućnost nacionalnog i međunarodnog umrežavanja, a sve s ciljem razvoja rada s mladima kroz europsku suradnju. Uz ova nova iskustva, mladi Kastavci imat će zasigurno puno novih saznanja, te još više mogućnosti i prilika.

Odluku o izboru možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://mobilnost.hr/cms_files/2019/07/1562849538_odluka-o-izboru-jsrs-egl2-scan.pdf

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

NOVI iPHONE BEZ SLUŠALICA I ADAPTERA ZA PUNJENJE

Sve su glasnija nagađanja da se Apple sprema povući potez koji se vjerojatno neće svidjeti njihovim kupcima Naime, u Apple-u ...