Početna - GOSPODARSTVO - Kastav u finalu prestižnog natjecanja

Kastav u finalu prestižnog natjecanja

Nakon što je prošle godine obranila naslov najboljeg srednjeg grada u gospodarstvu u izboru najboljih gradova Jutarnjeg lista, portala Gradonačelnik.hr i agencije Ipsos, Sveta Nedelja ušla je u završnicu i ovogodišnjeg izbora zajedno s Umagom, Kastvom, Rovinjom i Porečom.

U pokušaju da treći put zaredom postane najbolji srednji grad u gospodarstvu, Sveta Nedelja priložila je svojoj kandidaturi, među ostalim, odluku o ukidanju seta fiskalnih i parafiskalnih nameta u gradu. Riječ je, među ostalim, o ukidanju prireza, naknadi za taksi dozvole i komunalnih naknada za hotele, apartmane i kampove.

Među najboljim smo srednjim gradovima po novome zapošljavanju, zahvaljujući novim investicijama, poput početka rada novog trgovačkog centra Plodine u Kastvu gdje je otvoreno 45 novih radnih mjesta, i gradnje četiri nove hale u Radnoj zoni Žegoti, i dalje očekujemo ovako dobre pokazatelje novog zapošljavanja.

poručuju iz gradske uprave Kastva.

*preneseno iz Jutarnjeg lista

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pomoć umirovljenicima povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u Općini Lovran

Dana 31. listopada 2021. godine na web stranici Općine Lovran objavljena je obavijest građanima vezana za pomoć umirovljenicima povodom Božićnih ...