Početna - IZDVOJENO - Kazališna predstava za djecu Matovilka ove nedjelje u Gervaisu

Kazališna predstava za djecu Matovilka ove nedjelje u Gervaisu

Matovilka je predstava koja donosi sreću, igru i veselje za predškolski i školski uzrast uz bitnu pouku ljubavi, upornosti i nesebičnosti. Kroz okvir «kazališnih moljaca», ona donosi tu lektiru doslovno u školske klupe. Predstava je koncipirana kao igra Učitelja i troje učenika (Moljci) koji kroz igru, glumu i nadasve kreativnost zamišljenog prostora uče koliko je zabavno čitati.
Predstava je prepuna smiješnih rušenja 4 zida, interakcijama s djecom, nespretnim momentima i predivnim kostimima. Cijela zamisao je kako napraviti predstavu u školi ispred ploče. Nadamo se da će ova prva od mnogo predstava s Moljcima motivirati djecu da i sami naprave nešto slično u svojim školama i igraju se, glume, ali i čitaju lektiru.
Cijena ulaznice je 40,00 kuna, a obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 30,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija
Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na mojekarte.hr.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...