Početna - IZDVOJENO - Kek: Puna Kantrida bit će naš forte
kek
web

Kek: Puna Kantrida bit će naš forte

Nogometaše Rijeke i Dinama sutra od 17:00 sati pod legendarnim stijenama Kantride imat će 136. međusobni ogled. Unatoč bodovnoj razlici u korist Dinama, trener Matjaž Kek i napadač Bekim Balaj najavili su da su jedina želja i cilj momčadi osvajanje tri boda.

– Kada ti dolazi momčad koja je neporažena u ligi onda to sigurno zaslužuje respekt. Ali kada igraš na Kantridi to znači da si svjestan da moraš preuzeti odgovornost, rizik i da moraš napravit sve da pobijediš. Zadovoljan sam kako je dio momčadi koji je u stanci ostao u Rijeci odradio treninge, u srijedu smo se kompletirali iako je Mišić došao ozlijeđen s reprezentativne akcije i otpada za Dinamo kao Hristov i Samardžić. Utakmicu dočekujem mirno s puno samopouzdanja i vjere u momčad koju vodim. Puna Kantrida bit će naš forte i moramo to znati iskoristiti. Nogomet ti može i donijeti i odnijeti ali ako daš sve od sebe ne trebaš se ničega bojati – rekao je u uvodu Matjaž Kek dodajući da će o Kup utakmici protiv Dinama razmišljati tek nakon prvenstvenog ogleda.

– Ovo nam je veliki izazov i motiv. U prvenstvu ćemo nakon 36. kola vidjeti tko je gdje. Kup u mislima? Niti jedan pojedinac ili trener ne može sam pobijediti Dinamo već se to može isključivo kolektivom. Znam da to muči mnoge, i novinare i navijače, ali naučio sam živjeti od utakmice do utakmice i to ću prenijeti na igrače. Svi želimo ovu utakmicu pozitivno zaključiti, nisam naučio kalkulirati i tražit ću da se tako ponaša momčad – istaknuo je trener nogometaša Rijeke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...