Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Cibalije: Ova ekipa zaslužuje podršku s tribina

Kek uoči Cibalije: Ova ekipa zaslužuje podršku s tribina

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) dočekuju Cibaliju u utakmici 17. kola MAXtv Prve lige. Riječki nogometaši tražit će povratak pobjedama nakon remija protiv Slaven Belupa u prošlom kolu. Cibalia je trenutno predzadnja momčad prvenstva što je ove sezone u 16 utakmica ostvarila jednu pobjedu, ali ujedno je i jedna od tri ekipe koja je u ovogodišnjem prvenstvu otkinula Rijeci dva boda.

– Fokus u svlačionici je bio na našu prezentaciju u Koprivnici. Pokušali smo na treningu ispraviti stvari koje u Koprivnici nisu bile dobre. Dođe i takva utakmica, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv Cibalije.

Trener Rijeke nada se dobroj atmosferi i potpori s tribina.

– Velika želja i jedina misao je da se vratimo pobjedama. Ova ekipa zaslužuje podršku za sve što su odigrali ove sezone. Da u Koprivnici nismo bili pravi to je i nama jasno jer dovoljno smo objektivni da ne guramo pod tepih svoje slabosti. Htio bih podršku i pjesmu s tribina. Jedva čekamo da počne ova utakmica da bismo se opet pokazali kao prava ekipa u kvaliteti i odnosu jer samo takva Rijeka je prava, ustvrdio je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Cibalije najavio je i Dario Čanađija.

– Cibalia je dobra ekipa koja nam je u Vinkovcima uzela bodove. Moramo se skupiti i složiti, ispuniti što trener traži od nas i neće izostati rezulat, zaključio je Dario Čanađija.

U videu pogledajte što su u najavi utakmice protiv Cibalije izjavili Matjaž Kek i Dario Čanađija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...