Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Intera: Ništa se neće dogoditi samo od sebe
kek
foto: HNK Rijeka

Kek uoči Intera: Ništa se neće dogoditi samo od sebe

Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) dočekuju Inter u utakmici 13. kola MAXtv Prve lige. Momčad iz Zaprešića proteklih sezona u nekoliko je navrata otkinula Rijeci bodove, a i ove sezone jedina je uz Cibaliju uspjela protiv Rijeke izboriti remi.

– Svi u svlačionici svjesni smo činjenice da moramo biti optimalni da bismo došli do našeg cilja protiv suparnika o kojem se sve zna. Posljednji rezultati moraju biti dodatan motiv za nas da potvrdimo za što smo sposobni, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Ništa se neće dogoditi samo od sebe. Moramo napraviti sve da u utakmici pokažemo ono što znamo i što smo sposobni. Normalno da se kroz neke utakmice iskristalizira nekakva početna postava. Ali to u niti jednoj sekundi ne smije biti dozvola nekome da se opusti. Zato sam možda čudan jer se ljutim u 87 ili 90. minuti na neke sitnice. Nogomet se danas sastoji od detalja koji čine cjelinu, ustvrdio je Kek.

Marko Vešović ove sezone igra u odličnoj formi, ali svjestan je da protiv Intera nema opuštanja.

– Nova utakmica, novo dokazivanje. Motivirani smo ovim rezultatima u periodu iza nas. Sve ćemo napraviti, dolazi uvijek nezgodan protivnik. I na strani i doma. To smo osjetili na svojoj koži i mislim da ćemo biti dovoljno pametni da ovaj put to ispravimo, ustvrdio je Marko Vešović.

– Raduje nas dobra atmosfera, cjelokupan ambijent što u svlačionici i što na tribinama. To je dobra kemija iz koje dolazi dobar rezultat, zaključio je Marko Vešović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...