Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Osijeka: Idemo pokazati Hrvatskoj da se u Rijeci igra dobar nogomet
kek
foto: HNK Rijeka

Kek uoči Osijeka: Idemo pokazati Hrvatskoj da se u Rijeci igra dobar nogomet

Nogometaši Rijeke dočekuju Osijek u nedjelju 16. listopada (stadion HNK Rijeka, 15 sati). Nakon reprezentativne pauze izabranici Matjaža Keka vraćaju se obvezama u prvenstvu. Rijeka je u posljednjih devet utakmica na domaćem travnjaku svladala Osijek koji ove sezone igra u odličnoj formi, posebice na gostujućem terenu na kojima je upisao sve pobjede.

– Veseli nas što je pred nama još jedna velika utakmica na našoj Rujevici. Svjesni smo kvalitete ekipe koja dolazi u goste. Oni su to potvrdili fenomenalnim rezultatima na gostovanjima, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Osijeka.

– Osijek na terenu dobro izgleda. Imaju pojednice koji mogu riješiti utakmice, dosta su kompaktni i agresivni. Ekipa koja zaslužuje poštovanje i respekt. I tu bi stao. Ajmo sada pretočiti naš kvalitetan trening u igru, u jednoj finoj atmosferi koja vlada i koju smo zaslužili. Ajmo odigrati pravu utakmicu pa neka ljudi u Hrvatskoj vide da se u Rijeci igra dobar nogomet, rekao je Kek.

Uoči ogleda protiv Osijeka optimističan je bio i Filip Bradarić.

– Pripremali smo se za neugodnog protivnika i koji svojim rezultatima dosad zaslužuje respekt. Čvrsta i neugodna momčad, međutim, mi imamo ciljeve koje želimo ostvariti i želimo nastaviti seriju pozitivnih rezultata. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, uz njihovu podršku i mi igramo puno bolje, rekao je Filip Bradarić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...