Početna - IZDVOJENO - Kek uoči Splita: Veseli pozitivna energija, velika želja i motiv kod svih igrača
kek screen

Kek uoči Splita: Veseli pozitivna energija, velika želja i motiv kod svih igrača

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Split u utakmici 28. kola MAXtv Prve lige. Rijeka i Split ove sezone odmjerili su snage u tri utakmice i Rijeka je bila uspješna u sva tri navrata (3:0, 2:0, 2:0).

– Ulazak u zadnju četvrtinu prvenstva i novi bodovi naša su želja. Split se kvalitetno predstavio u Osijeku do isključenja Jurendića i sigurno da je potrebna maksimalna angažiranost i koncentracija da bismo došli do našeg cilja. Vjerujem da će naši navijači biti naša energija. Veseli pozitivna energija, velika želja, te motiv i inat kod svih igrača u svlačionici, rekao je Matjaž Kek u najavi utakmice protiv Splita.

– Moramo imati respekt prema Splitu. Imaju iskustvo i mladost, dobro su igrali protiv Osijeka, imali su svoje prilike. Moramo razmišljati prije svega o nama i kvaliteti naše igre. Je li nas potrošila utakmica protiv Dinama? Ne toliko da tjedan dana kasnije ne bi išla još žešće u utakmicu, rekao je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Splita najavio je i Dario Župarić.

– Utakmica kao svaka druga, sve ovisi o nama kako ćemo se postaviti. Nebitno je protiv koga igramo, ako damo sto posto, ustvrdio je Dario Župarić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novi prihodovni cenzusi i iznos jednokratne pomoći u Odluci o socijalnoj skrbi

Novost je i subvencija u iznosu 25 posto produženog boravka za djecu roditelja koji primaju dječji doplatak Grad Kastav uz ...