Početna - IZDVOJENO - Kek uoči utakmice s Osijekom
Kek
Screenshot YouTube

Kek uoči utakmice s Osijekom

U ponedjeljak od 18 sati, momčad Rijeke na čelu s Matiježem Kekom, zatvara jesenski dio sezone što se domaćih utakmica tiče.
– Dolazi na suparnik koji zna igrati, koji te uvijek tjera na respekt, poštovanje i oprez. Mi smo do sada dosta dobro kontrolirali tu emociju iz Europe uz to dobro je došao dan viška za regeneraciju, ali imamo problem s uvjetima za trening. Neki igrači se žale na lagane ozljede nakon Standarda i do utakmice ćemo vidjeti tko će biti u mogućnosti odgovoriti na naše zahtjeve, želje i ciljeve.
– Osijek ima kvalitetne igrače, puno puta je dokazao da zna igrati i ako ne uđeš koncentrirano protiv takve momčadi svašta ti se može dogoditi, ali mislim da neće biti problema što se tiče psihološke pripremljenosti. Za ovu godinu što se tiče Kantride želimo se oprostiti s novim bodovima. Ono što se događalo u ovoj godini piše se u povijest i mislim da će, što se tiče utakmica, ova godina biti jedna od ljepših nogometnog kluba Rijeka – dodao je trener Rijeke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...