Početna - IZDVOJENO - KKL – koncert grupe The Bambi Molesters
the bambi molesters

KKL – koncert grupe The Bambi Molesters

Pozivamo Vas u subotu 26.07. u 21 sat na kastavsku Crekvinu gdje će se održati koncert grupe The Bambi Molesters. Cijena ulaznice je 50 kn.

The Bambi Molesters su jedan od najdojmljivijih bendova na domaćoj glazbenoj sceni i jedan od rijetkih koji je probio granice regije, a njihova glazba cijeni se diljem Europe i SAD-a. Bend je osnovan 1995. godine, a u međuvremenu su surađivali su s brojnim respektabilnim imenima svjetske glazbene scene poput Phila Browna, Petera Bucka iz R.E.M.-a te Chrisa Eckmana iz The Walkaboutsa.

Dobitnici su sedam diskografskih nagrada Porin. Nedavno su zabilježili su još jedan veliki korak u svojoj glazbenoj karijeri. Njihov atmosferični instrumental Chaotica uvrštena je epizodu američkog serijala Breaking Bad, trenutno jednog od najpopularnijih televizijskih projekata na svijetu koji je privukao milijune gledatelja diljem svijeta. Tim činom, The Bambi Molesters našli su se u društvu bendova i izvođača poput TV On the Radio, Beastie Boys, John Coltrane, Nancy Sinatra, ZZ Top i drugih.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...