Početna - IZDVOJENO - KKL – program na Lokvini 17.07. i 18.07.
kastav
arhiva

KKL – program na Lokvini 17.07. i 18.07.

U sklopu Kastafskog kulturnog leta na kastavskoj Lokvini s početkom u 21 sat, u četvrtak 17.07. nastupit će Damir Kukuruzović Django Group, a u petak 18.07. legenda hrvatske rock i pop scene, Branko Bogunović Pif. Cijene ulaznica su 30 kn.

Damir Kukuruzović posvetio je svoje djelovanje glazbi Django Reinhardta i Stephane Grappellija, dvojca koji je obilježio europsku glazbu 20. stoljeća. Kukuruzović tako već dugi niz godina slovi kao jedan od najvjernijih sljedbenika Reinhardta i najpoznatiji je promotor francuskog jazza na ovim prostorima. Sa svojim bendom nastupao je na svim bitnijim festivalima u zemlji i inozemstvu. 2011. godine dobio je nagradu Fender Mega Muzika za najistaknutijeg akustičnog jazz gitaristu Hrvatske, a 2013.godine za iznimno gitarističko umijeće sviranja i promociju hrvatske jazz glazbe u svijetu.

Legenda hrvatske rock i pop scene, Branko Bogunović Pif rođen je 1952. godine. Glzabom se profesionalno bavi više od trideset godina. Sudjelovao je u glazbenim projektima Animatora, Novih fosila, Josipe Lisac, Zdenke Kovačiček i drugih. Kao session gitarist sudjelovao je u preko 200 projekata u okviru diskografskih kuća Croatia Records, Orfej i drugih. Na glasu kao najbolji hrvatski akustični rock gitarist, njegov rad je prepoznat od struke i politike pa je tako dobitnik nagrada Status u kategoriji pop-rock električna/akustična gitara te Mega Muzika – Fender za akustičnu gitaru. Osim što je sjajan glazbenik, glumi u kazalištu i priznati je zagrebački slikar, a neko je vrijeme radio i kao crtač u Zagreb filmu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...