Početna - IZDVOJENO - Klape Cambi, Iskon i Kampanel u Opatiji

Klape Cambi, Iskon i Kampanel u Opatiji

Ljubitelji klapskog pjevanja u Opatiji, Rijeci i okolici ove će jeseni imati priliku uživati u pravoj glazbenoj poslastici s obzirom na to da će se u opatijskoj sportskoj dvorani “Marino Cvetković” održati možda čak i najbolji klapski koncert godine. 14.10.2016. u Opatiju stižu klape Cambi (Kaštel Kambelovac), Iskon i Kampanel!

Radi se sve redom o klapama koje zaista nije potrebno previše predstavljati, skupno je iza njih gotovo punih sedam desetljeća rada, a zahvaljujući svojim sjajnim izvedbama osvojili su srca mnogih. Upravo zahvaljujući tome koncert koji organizira OFC agency nosit će naziv “Večer klapa za srce i dušu”.

Posjetitelji koncerta moći će uživati u presjeku njihovih sjajnih karijera. Cambi, Iskon i Kampanel pripremaju sjajni pregled njihovih najvećih hitova, novih pjesama, ali i obrada nekih bezvremenskih klasika kojima će zasigurno mnoge ostaviti bez daha. Nema sumnje kako će Opatija te večeri biti najromantičnije mjesto u ovom dijelu Europe zahvaljujući koncertu koji će mnogima zasigurno godinama ostati u sjećanju.

Klapa Cambi ove godine slavi 30. obljetnicu svog rada. Tijekom tog razdobolja mnoge su oduševili svojim brojnim hitovima od kojih se posebno izdvajaju “Sad kada došla si”, “Ne more mi bit”, “Od zipke do križa”, “Moreš li razumit”, ‘”Popucale rebatine”, “Lipa moja”… Klapa Iskon s radom je započela 2000. godine, a fanove klapskog pjevanja iznova posebno oduševljavaju njihovi hitovi ‘Samo me čvrsto stisni za ruku’, “Još ne mogu pristat volit”, “Vrime za kraj”, “Da mi je vratit vrime”… Klapa Kampanel ove godine obilježava 20 godina od svog nastanka, a u Opatiji će zasigurno oduševiti izvedbama svojih hitova “Ni’ko se ne smije kao ti”, “Aj ća volin te”, “Moja jube, lipi cvite”, “Anđele moj”, “Moja posljednja i prva ljubavi”…

Svaka od tih klapa pojedinačno puni dvorane diljem Hrvatske, pa nema sumnje kako će zanimanje za koncert na kojem nastupaju čak tri ovako sjajne klape biti izuzetno veliko, a dvorana “Marino Cvetković” u Opatiji biti popunjena do posljednjeg mjesta.

Pretprodaja ulaznica započet će sredinom rujna, kada će biti objavljene i detaljnije informacije o njihovoj cijeni.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za opatijske laureate – glazbenike Ellu i Duleta

Gradonačelnik Fernando Kirigin priredio je primanje za opatijske glazbenike, laureate ovogodišnjih popularnih glazbenih festivala ČAnsonfesta i MIK-a Emanuelu Lazarić – Ellu i Duška ...