Početna - IZDVOJENO - Klizalište Morska Pahuljica i ove godine na starom mjestu
klizanje

Klizalište Morska Pahuljica i ove godine na starom mjestu

Riječko klizalište Morska pahuljica i ove će godine zimu učiniti bajkovitom, a kao i svake godine u studenom smjestit će se na Gatu Karoline Riječke.

Otvorenje klizališta planirano je za 25. studenog uz prigodni program, a sve do 15. siječnja 2017. godine klizalište će za građane biti otvoreno svakog radnog dana od 16 do 22 sata te vikendom od 9 do 22 sata.

Cijena sata klizanja iznosit će 20 kn, a najam klizaljki 10 kn. Jutarnji termini, radnim danom od 8 do 16 sati, ponovno su rezervirani za školsku djecu s područja grada Rijeke, koji će u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo u tim terminima klizati besplatno.

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište Morska pahuljica mjesto je na kojem djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja uz besplatnu školu klizanja, a prijave će se vršiti preko Doma mladih.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...