Početna - IZDVOJENO - Komadina o divljanju na Kantridi
Armada zapad

Komadina o divljanju na Kantridi

Na aktulnom satu Županijske skupštine vodila se živa rasprava o tome tko će odgovarati za nerede na Kantridi, do kojih je došlo na utakmici prilikom gostovanja Hajduka prije desetak dana. Povodom tih nereda župan Primorsko-goranske županije uputio je apel Armadi u kojem moli dečke da ubuduće ne prave reda umjesto policije, jer policija je odradila svoj posao, koji nije lagan, a svim izgrednicima poslao je svojevrsno upozorenje da su svi snimljeni i da policija zna za sve izgrednike.

Na pitanje laburistice Dine Domjan koje je glasilo na  koji će se način kazniti izgrednici i tko će završiti u zatvoru, župan Komadina i zamjenik Marko Boras-Mandić odgovorili su da prekršajni suci rade 24 sata dnevno te da odmah izgrednike spremaju u pritvor, a onima koji su snimljeni nadzornim kamerama, onemogućen je daljnji ulazak na stadion.

Naime, očigledno je da problem postoji i to u smislu lošeg  načina pozivanja policije budući da se policija poziva tek kada do nereda dođe. Zaštitari koji budu na stadionu, netom prije utakmice pregledaju stadion, no izgleda da ne pregledavaju navijače na način na koji bi trebali, stoga je uzalud pregledati i “očistiti” stadion ukoliko posjetitelji uspiju ući na stadion s nedopuštenim sredstvima.

Boras-Mandić je na kraju komentirao da se nada da će projekt HNK Rijeke, koji je vratio sport u naš grad, uspjeti pai u održavanju reda na stadionu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...