Početna - IZDVOJENO - Koncert Damjana Grbca na kastavskoj Lokvini
Damjan Grbac

Koncert Damjana Grbca na kastavskoj Lokvini

Večeras će se, u sklopu Kastavskog kulturnog leta s početkom u 21 sat na kastavskoj Lokvini, predstaviti mladi progresivni glazbenik s diplomom tršćanske jazz akademije, kontrabasist i bas gitarist – Damjan Grbac. Ovakvog umjetnika kakav je Damjan Grbac čast je predstaviti publici Kastavskog kulturnog leta. Njegov album prvijenac donosi istarsku i primorsku etno glazbu u kombinaciji s jazzom, a na svom prvom predstavljanu tog nosača zvuka na tršćanskoj jazz akademiji Giuseppe Tartini izazvao je pravo oduševljenje.
Damjan Grbac suradnik je mnogih hrvatskih i inozemnih glazbenika i sastava, član američko-hrvatskog jazz sastava LeKap Quartet i odnedavno novi umjetnički direktor međunarodnog festivala Jazz Time. Ovakav projekt mogao bi dostojno predstaviti hrvatsku kulturu na globalnom planu, a pogotovo sada kada se Hrvatska vraća europskoj obitelji i kulturi.
Kako će ovaj koncert izgledati, a povrh toga, kako će zvučati doznat ćemo večeras na kastavskoj Lokvini, stoga ne oklijevajte nego dođite da zajedno prokomentiramo ono što ćemo večeras čuti i vidjeti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...