Početna - GLAZBA - Koncert Elvisa Stanića u Centru Gervais

Koncert Elvisa Stanića u Centru Gervais

Elvis Stanić Group je jazz fusion skupina koja spaja mediteransku melodioznost tradicionalne hrvatske glazbe s ritmovima latino izričaja i suvremenim jazz tendencijama.
Dobitnici su 15 Porina za jazz glazbu i mnoštva drugih glazbenih nagrada. Band je u međuvremenu „pomlađen“ novim članovima, repertoar je osvježen elektronikom, digitalnom glazbenom tehnologijom i novim pristupom najpoznatijim autorskim skladbama.
Elvis Stanić Group će ovom prilikom opatijskoj publici ekskluzivno predstaviti potpuno novi materijal za vinilno izdanje. Nova glazba Elvis Stanić Groupa je na tragu tzv. “Prog-Jazza” i Jazz rocka, a bit će objavljena na LP izdanju tijekom ove godine.
Uz Elvisa Stanića, na koncertu 20. svibnja će nastupiti i Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Branimir Gazdik i Damjan Grbac. Koncert počinje u 20 sati i predviđeno je trajanje od dva sata.
Cijena ulaznice je 60,00 kuna a cijena ulaznice s popustom za članove HGU, studente i umirovljenike je 40,00 kn. Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr.
Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.
Program se održava u skladu s epidemiološkim mjerama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...