Početna - IZDVOJENO - Počelo čišćenje smeća i oronulih kućica u kampu Preluk

Počelo čišćenje smeća i oronulih kućica u kampu Preluk

Kamp Preluk ovo će ljeto konačno dočekati čist. Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture (MMPI) dovršilo je upravni postupak pokrenut protiv nepoznatih korisnika, koji su u kampu nelegalno imali kamp prikolice, kioske i ostale pokretnine, te je jučer konačno počelo finalno raščišćavanje ovog rugla na kraju grada.
Jučerašnji početak radova na finalnom čišćenju kampa ustvari znači da će građani ovolj ljeta nesmetano ondje moći na šetnju i kupanje, bez da preskaču rampu i gledaju kako da ne stanu u neku od hrpa smeća.
U resornom Ministarstvu su, naime, kazali kako će, nakon što se izvrši uklanjanje preostalih kamp prikolica, kontejnera, kioska i ostalih pokretnina ostavljenih na raznim površinama tog dijela pomorskog dobra, predati taj dio pomorskog dobra na upravljanje Gradu Rijeci, radi privođenja namjeni sukladno Prostornom planu Grada, odnosno radi uređenja raznih sportsko-rekreacijskih sadržaja i kupališta u općoj upotrebi. Kažu u MMPI-ju, na korist svih građana Rijeke.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Danas započinju radovi u Ulici 9. rujna

Obavještavamo o interventnim radovima na prekopu ceste i ugradnji vodolovne rešetke koji će se odvijati od 20. do 27. siječnja 2022. ...