Početna - KULTURA - Koncert Klape Mirakul

Koncert Klape Mirakul

“Prst do neba” 23.11.2018. u 20,00 sati u Centru Gervais

 Koncert “Prst do neba”  Klape Mirakul, na kojem će klapa iz Veprinca promovirati svoj prvi CD, održat će se 23.11. u 20,00 sati u Centru Gervais. Pored Klape Mirakul, nastupit će i gosti: Ženska klapa Volosko, Ženska klapa Sveta Jelena, Ri Dance plesna udruga i Mario Lipovšek koji je ujedno i voditelj priredbe.

Organizator je Kulturno društvo Leprinac, a pokrovitelj Grad Opatija. 

Sav prihod od ulaznica namijenjen je u humanitarne svrhe, Udruzi osoba s indvaliditetom grada Opatije i Udruzi osoba s mišićnom distrofijom PGŽ.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, U Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto reviji, u Caffe baru Nad urom, te online na www.mojekarte.hr

Muška klapa Mirakul osnovana je 2000. godine kao sastavni dio Kulturnog društva Leprinac. Prvu postavu klape vodio je pokojni maestro Ljubomir Mulac, a poslije njega profesorica Anita Stupac-Butorac. Posljednje četiri godine klapu vodi profesor Darko Đekić, ujedno i član klape.

Postava klape Mirakul se u 18 godina postojanja promijenila nekoliko puta. Najčešće pjevaju a capella, bez instrumentalne pratnje i to tradicionalne klapske pjesme, ali u njihovom repertoaru nađe se mjesta i za obrade u modernom aranžmanu.

Gosti: ženska klapa Volosko, ženska klapa Sv. Jelena, Mario Lipovšek, RI DANCE plesna udruga
Voditelj: Mario Lipovšek
Na dan programa, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Otvaranje “Mlekarskega puta”

Ove nedjelje 26. rujna povodom Svjetskog dana turizma otvara se “Mlekarski put” u 11 sati na Zvoneću (Gašpari). Nakon otvaranja ...