Početna - IZDVOJENO - Kostrena dobila ginekološku ambulantu
doktori

Kostrena dobila ginekološku ambulantu

Nakon 20 godina najavljivanja, Kostrena je napokon dobila modernu i vrhunski opremljenu ginekološku ambulantu koja će pacijenticama omogućiti kvalitetnu primarnu zaštitu. Posebno je važno naglasiti kako ambulanta nije namijenjena samo ženama s prebivalištem u Kostreni, nego svim ženama s područja naše županije, posebice iz općina i gradova riječkog prstena koji nemaju vlastitu ambulantu, kojima će ova lokacija možda biti pristupačnija ili će pak iz nekog drugog razloga poželjeti ubuduće preglede obavljati u Kostreni. Ginekološka ambulanta nalazi se u Centru primarne zdravstvene zaštite Kostrena, na adresi Glavani 89a.

Od 22. rujna do 1. listopada, traje prikupljanje izjava za izbor doktora specijaliste ginekologije i opstetricije. Praksu će u novoj ginekološkoj ambulanti obavljati prim. mr. sc. dr. Jasna Gobić i primarijus Đuro Ćuk dr. med.

Svakodnevno do 1. listopada, od 10 do 18 sati, u ordinaciji će biti medicinska sestra, gospođa Silvreta Vidović, a informacije se mogu dobiti i putem telefona, na brojevima 051/ 401-774, 401-775.

Službeno otvaranje ambulante održat će se početkom listopada.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...