Početna - IZDVOJENO - Krađe i alkoholizirani vozač
policija rijeka
web

Krađe i alkoholizirani vozač

Da riječkoj i opatijskoj policiji sigurno nije dosadno dokazuju podaci koje nam javljaju iz PU primorsko-goranske.

Radi se, naime, o tome da je u proteklih nekoliko dana policiji bilo prilično “zanimljivo” budući da su imali nekoliko intervencija po pitanju pokušaja krađe na riječkom i opatijskom području.

Tako je ovih dana opatijska policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Opatije zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Policija je došla do saznanja da je krajem studenog iz kruga jednog od opatijskih hotela otuđio demontirani bakreni lim. Sveukupno je otuđio dvjesto kilograma bakrenog lima te ga potom, u najmanje osam navrata prodao otkupnim stanicama na području Rijeke i Opatije. Šteta je oko 6 750 kuna.

Isto tako, policija je na području Marčeljeve drage u Rijeci uhvatila 19-godišnjeg mladića koji je pokušao provaliti u kiosk. Nakon dolaska policije pokušao je pobjeći, ali je ubrzo uhvaćen i priveden u II. policijsku postaju u Rijeci.

Osim ovih krađa, policija je provela kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom iz Rijeke isto zbog krađe, i to zbog krađe goriva. Sumnjiči ga se da je krao gorivo iz teretnog vozila na području Kukuljanova. Kako je utvrđeno, ukrao je 200 litara diesela. Ukradeno gorivo je pronađeno i vraćeno vlasniku, a šteta se procjenjuje na oko 2.000 kuna.

U cijelu ovu priču upleo se i jedan mladi vozač s Viškova kojeg je, sinoć oko 23,10 sati prometna policija u Zvonimirovoj ulici u Rijeci zaustavila. Provjerom alkoholiziranosti izmjerena mu je koncentracija alkohola od 2,92 g/kg. Zbog opasnosti da će nastaviti upravljati vozilom vozač je zadržan u službenim prostorijama policije te će biti prekršajno prijavljen prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...