Početna - IZDVOJENO - Kraj godine, 3 koncerta u Palachu i doček u Harteri-programi u Molekuli
web

Kraj godine, 3 koncerta u Palachu i doček u Harteri-programi u Molekuli

O.K.C. Palach na kraju ove godine djeluje intenzivno i s raznolikim programom, Hartera na 2 floora. Palach je svoj radni tjedan započeo u ponedjeljak 29.12. te s tim dao uvod u zanimljiv koncertni ciklus koji će biti i sjajan uvod u novu koncertu sezonu kojoj neće nedostajati manjih koncerata niti poznatijih glazbenika. Tako je jučer Škatula donijela drugi koncertni prostor nastup tri slovenska hardcore punk benda, čiju liričku municiju čini dobra i konstruktivna kritika postojećeg sustava i svih mu pripadajućih mana kroz jednostavnu i iskrenu poruku nužnosti društvene promjene.

Invocationem Inferni Riječani koji se kriju iza blekerskih pseudonima MORBID i INSANUS su ponovno pretresili vlastite demone te uskoro nastaje ovaj “superbend” (popularno zvani bendovi čiji članovi već imaju podosta staža u sviranju i dovoljno su poznati da bi o njima svi pisali) BLACK CULT.

Uskoro od početnog dvojca nastaje i live verzija benda koja je riječku premijeru imala na DARK O Festivalu ovoga ljeta. Petak 2.1. s početkom u 22 sata, album NEO-SATANISM će biti odsviran u crnilo zavijenom prostoru druge koncertne prostorije Palacha.

Na stageu će im se pridružiti MANHEIM, četveročlani black’n’roll bend iz Zaboka, te sjajni šveđani STORMDEATH koji dolaze iz dalekoga Gothenburga, i sviraju vrlo preciznu i glasnu heavy/trash kombinaciju. Prošle su godine svirali po prvi puta i Rijeci i fanovi znaju šta ih čeka ovoga puta! Vrata se otvaraju od 21.00h, početak od 22.00. Ulaz je 30 kn, u pretprodaji (DALLAS MUSIC SHOP), 40 na dan koncerta!

Pipsi u PalachuNa krilima rasprodane male dvorane Doma Sportova u Zagrebu popularni PIPS, CHIPS & VIDEOCLIPS će se 05.01.2015. s početkom u 23h ukazati riječanima na pozornici O.K.C. Palacha. Bend će pred riječkim obožavateljima izvesti plejadu nekih od najvećih i najvažnijih pjesama kojima su odgojili razne generacije počevši od debitantskoga klasika “Shimpoo Pimpoo”, pa sve do aktualnog i od kritike vrlo  hvaljenoga “Walt”-a. Karte u pretprodaji po 50 kn mogu se nabaviti na šankovima Palacha i Beertije te online na entrio.hr, dok će ulaznice na dan koncerta iznositi 70 kn i to na ulazu kluba Palach.

Uđite u Novu godinu u dobroj formi uz novogodišnji ples koji Vam pripremaju Škatula, HeartEra Project, Ri Rootz i Gerila Kru!

Ako ste mislili da će ova Nova godina u Rijeci proći bez Hartere u krivu ste.Vrijedna ekipa okupljena oko revitalizacije prostora su odlučili pružiti zaista čarobno iskustvo ulaska u novu, bolju, masniju i glasniju 2015. godinu punu kilovata i dobre glazbe! Od 22h do 08h! Čak 7 različitih glazbenih crewa na jednom mjestu!  Ovom prigodom spajaju se duše na 2 floora, skačući pred prvim međunarodnim ujedinjenim soundsystemom u Rijeci na Ri Rootz flooru i slaganjem mozaika šarenih duša na Gerila Kru flooru.

Ovo je zadnji bass tulum ove godine i dakako biti će najglasniji i najveći. Po prvi puta se predstavljaju sound clash, BASS MATTERS (Šibenik) protiv  THUNDER OF JAH ARMY (Milano). Ulaz je 35kn prije 12 h, a iza toga  45kn, a sa ulaznicom dobivate topli obrok i piće dobrodošlice!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...